Ελληνική MENSA

Τα Χαρισματικά Παιδιά και οι Ιδιαίτερες Ανάγκες τους

Χορηγοί


Εκδόσεις Παπαζήση

Οι Εκδόσεις Παπαζήση ιδρύθηκαν στην Αθήνα το 1929 και είναι μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εκδοτικές επιχειρήσεις της χώρας.  Στα 82 έτη λειτουργίας τους οι Εκδόσεις Παπαζήση έχουν κυκλοφορήσει χιλιάδες τίτλους βιβλίων, περιοδικών και μελετών, και έχουν εισάγει σημαντικές καινοτομίες στον εκδοτικό χώρο όπως μεταφράσεις βιβλίων διάσημων ξένων συγγραφέων σε θέματα οικονομίας, διοίκησης, χρηματοοικονομικά κλπ., καθώς και εξειδικευμένα λεξικά σε οικονομικούς και τραπεζικούς όρους αλλά και εγκυκλοπαίδειες.

Είναι αφιερωμένες στην διεύρυνση και στην ανάδειξη των επιστημονικών εκδόσεων τόσο με το παραδοσιακό όσο με το διαδικτυακό τρόπο, στοχεύοντας πάντα στη διανομή ενός μεγάλου αριθμού ηλεκτρονικών βιβλίων.

Ακόμη, υποστηρίζουν την ενίσχυση νέων μεθόδων εκμάθησης, έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει μια Διεθνή Μέθοδο Εκμάθησης (International Learning Method – ILS) ως πρόσθετο εργαλείο εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Website
www.papazisi.gr

Europalso (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών)

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, ιδρύθηκε το 1956 και σήμερα απαριθμεί περισσότερα από 1.400 μέλη με πάνω από 1.800 Κέντρα Ξένων Γλωσσών, το 85% δηλαδή των Κέντρων Ξένων Γλωσσών εντός Αττικής, αποτελώντας αναμφισβήτητα την μεγαλύτερη δύναμη στην Ξενόγλωσση Εκπαίδευση στον Ελλαδικό χώρο.

Ο ρόλος του Συνδέσμου καθορίζεται πρωτίστως από την διεξαγωγή ποιοτικών εξετάσεων γλωσσομάθειας: τις δικές μας εξετάσεις Europalso, τις εξετάσεις Cambridge, ESB, UCLan που οργανώνουμε και τις εξετάσεις Michigan και IFA που συνεργαζόμαστε. Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών του, διδάσκοντας πάνω από 500.000 μαθητές ξένες γλώσσες, από τις προκαταρκτικές τάξεις μέχρι και την απόκτηση αναγνωρισμένων τίτλων γλωσσομάθειας. Κινούμενος γύρω από αυτούς τους άξονες, καταφέρνει να συμβάλει τα μέγιστα στην διατήρηση της Ελλάδας στην κορυφαία θέση εκμάθησης ξένων γλωσσών παγκοσμίως. Παράλληλα καλύπτει την μεγάλη ανάγκη αγοράς εργασίας σε τοπικό επίπεδο, και προσφέροντας πάνω από 40.000 θέσεις εργασίας σε καθηγητές και προσωπικό στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

Πέραν των παραπάνω, ο Σύνδεσμος επεκτείνεται σε περαιτέρω εκπαιδευτικές και άλλες δραστηριότητες με την διοργάνωση Συνεδρίων και Εκθέσεων Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης, πρωτοποριακών σεμιναρίων, Συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων για τους μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, εκπαιδευτικών εκδρομών, εκδηλώσεων και εκστρατειών κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως με την στήριξη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρίες Ε.Α.ΟΜ. Αμε.Α., (2006-2007), την στήριξη της Κιβωτού του Κόσμου (2010-2011), την καθιέρωση ημέρας αιμοδοσίας και την ενίσχυση του συσσιτίου των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων. Ο Σύνδεσμος δραστηριοποιείται τέλος και σε εκδόσεις περιοδικών (για γονείς και μαθητές), έκδοση εφημερίδας, βιβλίων, κλπ

 

Website
www.europalso.gr

Kraft Foods

Το Φεβρουάριο του 2010 η Kraft Foods ενώθηκε με την Cadbury δημιουργώντας έναν ισχυρό παγκόσμιο όμιλο στα snacks και ζαχαρώδη. Η ενοποιημένη εταιρία είναι η δεύτερη εταιρία στα τρόφιμα παγκοσμίως, παράγοντας απολαυστικά προϊόντα για δισεκατομμύρια ανθρώπους σε πάνω από 160 χώρες.

Στην ελληνική αγορά πρωταγωνιστούμε με αγαπημένα ποιοτικά προϊόντα, όπως οι σοκολάτες Lacta, Παυλίδης Υγείας, οι τσίκλες Trident, V6 και Dentyne, η Merenda, ο καφές Jacobs και Tassimo, οι καραμέλες Halls, το Philadelphia, τα Oreo, η μαγιονέζα Kraft που κατέχουν ή συνεχώς διεκδικούν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Website
www.kraftfoods.gr

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ είναι ένας πολυσυλλεκτικός εκδοτικός οίκος με περισσότερους από 2.000 τίτλους κάθε κατηγορίας  για κάθε προτίμηση και ηλικία. Δραστηριοποιούμαστε στην αγορά του βιβλίου εδώ και 33 χρόνια! Το 2011 διαθέσαμε 200.000 € (0,10 € από κάθε βιβλίο μας) σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Στις  Εκδόσεις  Ψυχογιός, όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε την εμπειρία!  Στείλτε την κριτική σας. Εσείς κι εμείς πάντα σ” επαφή!

Website
www.psichogios.gr

Spread the word!